factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Întrebări frecvente

Înapoi la listă

Cum activezi preluarea automată din SPV a e-Facturilor de furnizori

Pe factureaza.ro ai tot ce ține de e-Factura într-un sigur loc.

Dacă ai activat integrarea e-Factura (află cum faci asta aici) în contul tău pe factureaza.ro, poți atât să generezi și să transmiți automat e-Facturi în SPV, cât și să primești (tot automat) e-Facturi de furnizori din SPV direct în cont.

E foarte simplu.

Pas 1. Click pe meniul Setări e-Factura de sub numele de utilizator.

Cum activezi preluarea automată din SPV a e-Facturilor - pasul 1

Pas 2. Click pe bifa Activează preluarea automată e-Factura de la furnizori

Cum activezi preluarea automată din SPV a e-Facturilor - pasul 2

Pas 3. Click pe butonul Salvează.

Imediat după activarea opțiunii, aplicația va prelua în contul tău toate e-Facturi de furnizori încărcate în SPV în ultimele 60 de zile. Apoi va face verificări odată la 30 de minute.

e-Facturile de furnizori vor ajunge în contul tău atât ca arhivă zip (unde se va afla fișierul XML UBL), cât și în format PDF ca să le poți vizualiza ușor. Le vei găsi în meniul Furnizori, submeniul Documente furnizori.

Cum activezi preluarea automată din SPV a e-Facturilor - pasul 3

De reținut că meniul Furnizori este foarte versatil. Dacă dorești, aici poți adăuga manual și alte documente de la furnizori (facturi, proforme, comenzi) care nu sunt transmise prin e-Factura.

Important: Facturile de furnizori consumă din totalul de documente lunare disponibile în cadrul abonamentului tău. E posibil să atingi limita lunară mai repede decât de obicei.

Înapoi la listă